Ograda Shop - Healthy Food and Good Mood

Sună pentru comandă rapidă!

OGRADA este un loc frumos și primitor unde poți mânca bine, poți sta în jurul focului cu prietenii, poți să asculți muzică bună și să te încarci cu energie pozitivă

Suntem o familie de artiști care și-a dorit să construiască o Ogradă, un loc fără mofturi unde toată lumea să se simtă bine și să mănânce și mai bine. La noi poți sta în jurul focului cu prietenii, poți să asculți muzică bună și să te încarci cu energie pozitivă. L-am construit din pasiune, cu multă muncă, după sufletul nostru. În Ogradă te poți ascunde de căldură, vara, la umbra copacilor din livadă sau să te adăpostești, iarna, în foișorul nostru încălzit. Dacă vrei să fugi câteva ore din București, te putem ajuta să organizezi o mini excursie interesantă cu prietenii la Snagov, să vizitezi lacul și pădurea și pe urmă să te retragi la noi în livadă, la masă, la povești, la o degustare de vinuri faine și rețete vechi sau de prin lume adunate.

Dacă vrei să-ți serbezi ziua de naștere, să dai o petrecere sau ai un eveniment în familie și vrei un decor rustic, cu bun gust și gazde primitoare, fără să îți cheltui economiile de-o viață, noi te putem ajuta. Ograda nu e un loc unde să vii pe fugă. E un restaurant de familie, unde se gătește cu drag și pe-ndelete, așa că te rugăm să faci o rezervare, ca să te-așteptăm cum se cuvine. Poți veni cu bicicleta, pentru că ai unde să o lași. Dacă îți place natura sau vrei să afli mai multe despre ingredientele pe care le folosim, mai ales despre ierburile și condimentele pe care le cultivăm, abia așteptăm să-ți povestim.

Avem un respect deosebit pentru planetă, așa că producem foarte puțin gunoi. Tot ce se poate recicla e adunat selectiv, iar resturile vegetale, inclusiv de mâncare, le adunăm și le transformăm în compost. Încercăm să cumpărăm cât mai multe de la producătorii locali și să gătim cu ingrediente proaspete de sezon.

Din când în când organizăm evenimente interesante pentru copiii de toate vârstele: teatru, ateliere, mici concerte, karaoke, degustări de vinuri sau de rețete din bucătăriile altor culturi.

Visul nostru e să facem o masă mare, mare, la care să încapă toți prietenii, pentru că așa îi privim pe toți cei care ne calcă pragul.

Ograda nu e un local sofisticat, nu avem pretenții de lux sau opulență, ci mai degrabă e pentru cei care apreciază acele lucruri care nu se pot cumpăra, ori câți bani ai avea: bun simț, prietenie, bun gust, simplitate și bucurie. Ne puteți urmări pe facebook și instagram, chiar și pe tik tok, @ogradaurbana.

Află primul de la noi ultimele noutăți

Află rapid ce bunatăți mai pregătim!